Nu verschenen: het Kersenboekje

23 juni 2016

Het Kersenboekje is het boekje waarin u veel aantrekkelijke informatie vindt over de kers. Leuke weetjes, een recept uit de 17e eeuw, interessante feiten, de beleving van toen maar zeker ook de kersenbeleving van nu; veel over deze kleine rode vrucht vindt u in het Kersenboekje. Met een Japans sprookje, verspreid door het boekje, wordt er een mooie knipoog naar Japan gemaakt, waar kersenbloesem een grote rol speelt.

De kers wordt dankzij moderne technieken en gedreven fruittelers weer helemaal op de kaart gezet in Nederland. De kers is terug van ‘bijna’ weggeweest; een mooie aanleiding om, tegelijkertijd met de start van het kersenseizoen, een boekje over de kers uit te brengen.

Auteur van het boekje is  Marie-Jan Ousen. Marie-Jan is geboren en nu nog steeds woonachtig in de Betuwe, de fruittuin van Nederland. Haar hele leven hebben kersen bijna jaarlijks haar pad gekruist. Als klein meisje hielp ze al veel mee in de kersenboomgaard van de ouders van haar vriendin. En nu geeft zij jaarlijks, al meer dan dertig jaar, kersen als relatiegeschenk aan klanten en relaties van haar ontwerpbureau.

Een inkijkexemplaar van het Kersenboekje vind je op onze Kersenpagina.

Prijs: €9,95
Uitgever: emjee | uitgevers
Te koop via: www.kersenboekje.nl/bestellen