Het is bijna zover!

07 juni 2017

Het eerste kersenras, De Burlat, kleurt door het warme en zonnige weer van de afgelopen tijd al goed en daarom gaan de eerste kersen naar verwachting aanstaande zaterdag 10 juni al in de verkoop. Dat wordt weer smullen! Hierbij alvast wat tips voor leuke routes, verkooppunten, overnachtingsmogelijkheden en evenementen. Kijk voor het volledige overzicht op Fruittuinvannederland.

1. Kersenroutes

Onze speciale kersenroutes slingeren door heel Rivierenland. Ga je nu fietsen, dan zie je hoe de eerste kersjes gaan groeien. Je komt langs fruitkraampjes en streekwinkels waar de vers geplukte kersen al liggen te wachten. Eet smakelijk!

2. Verkooppunten

Overal in Rivierenland kun je heerlijk vers fruit kopen. Maar waar vind je al die landwinkels, fruitstallen en fruitautomaten? Hierbij alvast wat tips. 

3. Overnachten

Lekker samen een paar dagen weg, en overnachten tussen het fruit? Dan ben je in Rivierenland aan het juiste adres. Geniet van de boomgaarden vol heerlijke kersen in de zomer!

4. Evenementen

De fruitigste evenementen vind je natuurlijk in Rivierenland! Breng een bezoek aan BetuwsBuren en wat dacht je van de Open Kersendagen?

Het eerste kersenras, De Burlat, kleurt door het warme en zonnige weer van de afgelopen tijd al goed en daarom gaan de eerste kersen naar verwachting aanstaande zaterdag 10 juni al in de verkoop. Dat wordt weer smullen!