Lammetjes kijken, knuffelen en nog veel meer…

04 maart 2016

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 maart 2016(Paasweekend) is het weer zover! Dan zijn de Lammetjesdagen bij Landwinkel/geitenboerderij de Grote Doorn in Slijk Ewijk. 

De Grote Doorn bestaat ruim 10 jaar en is inmiddels in de regio bekend om zijn (streek)producten, woonaccessoires en sfeervolle koffie/thee/lunch gelegenheid.

Wouter en Erna Bunt zijn 20 jaar geleden begonnen met een geitenboerderij en vandaag de dag worden de stallen bevolkt door zo’n 1200 melkgeiten. Toen Erna daarnaast in 2004 een klein winkeltje startte, groeide het idee om de Lammetjesdagen te gaan organiseren. Een mooie kans voor mensen om kennis te maken met het leven op een geitenboerderij, een rondleiding te krijgen en natuurlijk… lammetjes te bewonderen en te knuffelen!

Inmiddels is het kleine winkeltje uitgegroeid tot een sfeervolle winkel in kazen, bijzondere cadeaus en delicatessen. Naast een bezoek aan de stallen en de geiten is het vooral een gezellig evenement met voor jong en oud iets te beleven.  Buiten zijn er diverse kramen met leuke spulletjes,  een springkussen en een horecaplein.  De ervaringen van bezoekers zijn echter wel dat de lammetjes het meest bijzonder zijn deze dagen. ’s Middags kan iedereen meekijken hoe de geiten gemolken worden en misschien wordt er tijdens deze dagen wel een lammetje geboren! Combineer een bezoek aan deze dag met een wandeling door het Loenense bos, wandelroutes zijn bij De Grote Doorn verkrijgbaar.

Kortom; een leuke dag voor iedereen! Allemaal welkom om te kijken, beleven en onthaasten op een bijzondere locatie in de Betuwe!

Informatie
Vrijdag 25 maart 2016 10.00 u. - 17.00 u.
Zaterdag 26 maart 2016 10.00 u. - 17.00 u.
Toegang gratis en voldoende parkeergelegenheid

Landwinkel/Geitenboerderij De Grote Doorn
Loenensestraat 1, Slijk Ewijk
Tel: 0481-482281
www.degrotedoorn.nl
info@degrotedoorn.nl