Voet-/fietsveer Enspijk – Mariënwaerdt weer in de vaart vanaf 25 maart 2016

14 maart 2016

Het seizoen gaat weer van start: vanaf het Paasweekend (vrijdag 25 maart 2016) gaat het voet-/fietsveer over de Linge tussen Enspijk en landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt weer varen.

 

Tot en met 30 september zetten 3 veerbazen wandelaars en fietsers graag over. De vaartijden zijn dagelijks van 09.30 uur tot 17.30 uur. Het veer vaart echter niet op dagen waarop 70% of meer regen is voorspeld. 

Bij de verschillende toeristische informatiepunten kunt u informatie en wandel- en fietsroutekaarten verkrijgen.

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt is een eeuwenoud familielandgoed van 900 hectare in de Betuwe. Naast Pannenkoekenhuis De Stapelbakker en Brasserie Marie zijn er locaties voor zakelijke bijeenkomsten, kookworkshops, bruiloften en (grote) partijen. Ook produceert Heerlijkheid Mariënwaerdt een eigen serie landgoedproducten, die behalve in de Landgoedwinkel worden verkocht aan ruim 300 winkels in binnen- en buitenland. Bijna honderdduizend gasten per jaar krijgen een gastvrij onthaal dankzij meer dan honderd enthousiaste medewerkers.

Meer informatie over het voet- en fietsveer Enspijk – Heerlijkheid Mariënwaerdt vindt u op www.marienwaerdt.nl, www.uiterwaarde.nl en www.anwb.nl.