Lentefair 2017

14 maart 2017

De Lentefair is inmiddels een bekend fenomeen in de Betuwe. Op zaterdag 25 maart maakt het terrein van de Heerlijkheid Eck en Wiel zich alweer op voor de 4e editie.

Vanaf 10 uur zal de ‘Heerlijkheid’ weer het decor vormen van een bruisende fair waar voor jong en oud van alles te beleven zal zijn. Er staat dit jaar een recordaantal kramen, maar liefst 45, met streekproducten, delicatessen, kleding, bloemen, sieraden, woonaccessoires en nog veel meer! Er zijn demonstraties van oude ambachten, heerlijke proeverijen, en voor de kinderen is er meer vertier dan ooit. Zij kunnen genieten van het pony rijden, besturen van oude trekkertjes, geschminkt worden, knutselen, voetbalspelletjes doen met ISC Ingen, en kennis maken met allerlei activiteiten van Scouting Saffatin. Daarnaast zal Muziekvereniging ‘Kunst en Vriendschap’ uit Maurik de muzikale omlijsting verzorgen met hun slagwerkgroep, hun leerlingenorkest, en diverse demo’s.

Traditiegetrouw zijn er weer 3 lokale verenigingen, die meedelen in de Goede Doelen Opbrengst van de fair. ‘Voor elkaar en met elkaar’ dat is met recht het thema van dit evenement. De goede doelen leveren de vrijwilligers waarmee deze dag mogelijk wordt gemaakt. Deze 4e editie is er een mooie mix van cultuur, sport, en spel voor jong en oud. Muziekvereniging ‘Kunst en Vriendschap’ uit Maurik, Voetbalvereniging ISC uit Ingen en Scouting Saffatin uit Maurik/Eck en Wiel zullen hier hun vereniging aan u presenteren.

Tijdens de fair zal er ook een grote verloting plaatsvinden waarvoor mooie prijzen ter beschikking zijn gesteld door lokale ondernemers en standhouders! Loten hiervoor zijn vooraf te koop bij leden van de verenigingen of op de fair zelf.  Om half 5 zal de grote prijsuitreiking zijn.

Helemaal nieuw dit jaar is de After Party, deze wordt vanaf 20.00 uur georganiseerd in het theehuis/proeverij van de Heerlijkheid Eck en Wiel. Deze is voor iedereen die houdt van een gezellig feestje. Hoofdact tijdens deze After Party zijn feest DJ’s Ronnie en Donnie, die met hun spectaculaire feestshow de tent helemaal op zijn kop beloven te gaan zetten. Kaarten hiervoor kunt u vooraf bestellen bij de organisatie via info@heerlijkheideckenwiel.nl. Kosten zijn Eur. 15/stuk. Hiervoor krijgt u van ons alvast een welkomstdrankje, de hele avond hapjes en een hele avond feest! Opbrengst van deze avond zal ook grotendeels ten goede komen aan de Goede Doelen.

We hopen u massaal te mogen verwelkomen op de fair, de After Party, en natuurlijk tijdens de loterij. Entree van de fair is helemaal gratis, evenals het parkeren dat kan op het terrein zelf. Voor meer informatie over het programma, het terrein en de diverse activiteiten verwijzen we u graag naar de website www.heerlijkheideckenwiel.nl

Bronvermelding: Pulstar Photography – Gerard ter Haar