Bezoek Slot Loevestein voor maar €1,-

12 mei 2016

Vanaf 23 mei kun je Slot Loevestein bezoeken voor maar €1,-. Voor de kortingsactie werkt het kasteel samen met Lidl. 

Lidl Museumactie

De actie van Slot Loevestein is onderdeel van de Lidl Museumactie. Wanneer je van 23 mei t/m 26 juni 2016 voor minimaal €10,- aan boodschappen haalt bij de winkelketen krijg je een kortingsvoucher voor diverse museu in Nederland. 

Op Slot Loevestein kun je in deze periode met je eigen sleutel de presentatie ‘1001 Bommen & Granaten’ ontdekken. Bezoek een oud soldatendorp, ontmoet Elsje die de was doet of leer meer over water en wapens doormiddel van onze leuke interactieve spellen. Onze gidsen zijn ook aanwezig in het kasteel. Zij vertellen spannende verhalen over de geschiedenis die zich op Slot Loevestein heeft afgespeeld.

Brocante Markt

Op zondag 5 juni is er een brocante markt op Slot Loevestein. De middeleeuwse binnenplaats wordt omgetoverd tot een sfeervolle brocante wereld waar vele brocanteurs hun mooiste vondsten en schatten uit België, Frankrijk en Engeland tonen. Er zijn streekproducten, live muziek en gezellige terrasjes.

Openingstijden 

In de maanden mei en juni is Slot Loevestein van dinsdag t/m zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Op maandag 16 mei (2de Pinksterdag) is Slot Loevestein wel geopend. Onze vesting is iedere dag van 11.00 tot 17.00 uur geopend en is gratis toegankelijk.

Kijk voor meer informatie op www.slotloevestein.nl

Foto: Marcel Köppen