Fort Vuren nieuwe TOP in Rivierenland

24 mei 2018

Vanaf mei 2018 is Fort Vuren TOP (toeristisch overstappunt) in Rivierenland. Bezoekers kunnen er terecht voor het magazine RVRNLND en het minimagazine ROUTES.

Rivierenland is de regio bij uitstek om heerlijk te fietsen en te wandelen. Dit komt niet alleen door het uitgebreide fiets- en wandelnetwerk, maar ook door de handige TOPs (toeristisch overstappunt). Bij elke TOP is een informatiedisplay te vinden met het magazine RVRNLND en het minimagazine ROUTES.

Veel van de fiets- en wandelroutes in Rivierenland beginnen bij een TOP, waar je gratis kunt parkeren. Bekijk al onze routes op Gelderseroutes.nl of blader door het minimagazine ROUTES. Hierin staan naast mooie routes ook veel leuke waardebonnen! Bekijk hier al onze TOPs. 

Over Fort Vuren
Fort Vuren ligt op een steenworp afstand van Slot Loevestein, aan de overkant van de Waal. Fort Vuren was een strategische schakel in de lange keten van forten, tussen 1815 en 1870 aangelegd in het kader van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Tegenwoordig biedt het stoere fort onderdak aan een bed & breakfast en restaurant.