14e Kerstfair op Heerlijkheid Mariënwaerdt: ‘Een Heerlijke Kerst’

13 november 2015

Op het prachtige landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt vindt van 10 t/m 13 december de gezelligste Kerstfair van Nederland plaats. Kerstbomen met ontelbare lichtjes, oud Hollandse gevelhuisjes en grote kampvuren zorgen voor een unieke sfeer met een warm kerstgevoel.

Overheerlijke delicatessen voor het kerstdiner, behaaglijk warme winterkleding, laarzen, sieraden, accessoires en de meest bijzondere kerstcadeautjes zijn te vinden bij ruim 90 stands in en rond de historische hofsteden en vloedschuren van het landgoed. Luister onder het genot van heerlijk warme chocolademelk of glühwein naar de mooiste kerstliederen die live ten gehore worden gebracht door de verschillende koren en bandjes. De kerstman neemt u mee voor een ritje in een arrenslee, getrokken door paarden met rinkelende bellentuigen. Én, tijdens de Kerstfair is het ook mogelijk de in kerstsfeer gehulde woonvertrekken van het Huis Mariënwaerdt te bezoeken. Uniek, omdat dit normaal gesproken niet mogelijk is.

Openingstijden:
10 t/m 13 december, elke dag open van 11.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 21.00 uur.

Entree:
€ 10,- p.p., na 17.00 uur: € 8,- p.p. Kinderen van 13 t/m 17 jaar: € 7,50. Kinderen t/m 12 jaar gratis. Aangelijnde honden zijn welkom.

Parkeren en vervoer:
Gratis parkeren en gratis pendelbus vanaf station Beesd.

Meer informatie