Kerstfair op Heerlijkheid Mariënwaerdt

13 november 2017

Van 7 tot en met 10 december vindt op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt de jaarlijkse Kerstfair plaats. Het landgoed betovert met honderden lichtjes, guirlandes en kerstbomen, gezellige kampvuren, gevelhuisjes én een grote ijsbaan.

In het historische hart van het landgoed, met zijn eeuwenoude boerderijen, koetshuis en het grote landhuis, staan ruim 120 stands met lekkere, mooie en bijzondere artikelen. 

IJsbaan

Middelpunt van deze Kerstfair is de grote, overdekte ijsbaan, met gezellige koek- en zopie. Heb je geen schaatsen of kun je niet schaatsen? Geen punt! Ze zijn ter plekke te huur en in het weekend worden leuke schaatsclinics gegeven voor jong en oud.

In de voormalige paardenstallen vindt een expositie plaats met werken van verschillende kunstenaars uit binnen- en buitenland. Wilt u de sfeer van het eeuwenoude landgoed proeven? In het koetshuis bevindt zich het pop-up Landgoedcafé, met warme landgoed-appeltaart en ander lekkers van het landgoed. Ga mee met een gids naar het feestelijk gedecoreerde Huis Mariënwaerdt of maak een ritje met de arrenslee.

Entree
€ 10,- p.p., na 17.00 uur: € 8,- p.p. Kinderen van 13 t/m 17 jaar: € 7,50. Kinderen t/m 12 jaar gratis. Aangelijnde honden zijn welkom. Kaartjes online met korting via www.kerstfair.nl.

De kerstfair is van 7 t/m 10 december, van 11.00 uur tot 18.00 uur, vrijdag en zaterdag tot 21.00 uur.