Sinterklaasprogramma Rivierenland

19 november 2017

Gisteren kwam Sinterklaas aan in Dokkum, Friesland. De Goedheiligman wist meteen tijd te vinden om een bezoek te brengen aan Culemborg, Deil, Beesd, Kesteren en Ochten. Volgend weekend is de rest van Rivierenland aan de buurt. Bekijk alle aankomstdata:

24 november

Sinterklaas Buren

Vrijdagavond is het feest in Geldermalsen. Sinterklaas komt om 18.30 uur aan bij de rug aan de Peperstraat (tegenover Restaurant De Prins). In De Prinsenhof is het tot 20.30 uur feest.

Het volledige programma in Buren.

Sinterklaas Lienden

Om 17.00 uur begint de Sintbraderie in Lienden. Om 18.00 volgt de Pietenparade met lampionnen door het centrum van Lienden, samen met Sinterklaas en zijn pieten.

Het volledige programma in Lienden.

25 november

Sinterklaas Geldermalsen

Om 12.00 uur zal Sinterklaas aankomen in Geldermalsen bij de Jachthaven Achter 't Veer. Na de aankomst wandelt het gezelschap naar het Marktplein weer de talentenjacht The Sint Factor wordt uitgevoerd.

Het volledige programma in Geldermalsen.

Sinterklaas Tiel

Sinterklaas komt op 25 november aan in Tiel. Zorg dus dat je om 13.00 uur op de Waalkade bent om de Sint toe te zingen. Om 13.45 zal hij zijn weg vervolgen naar de Groenmarkt. 

Het volledige programma in Tiel.

Sinterklaas Tricht

De Goedheiligman arriveert op 25 november om 13.30 uur in Tricht. De steiger aan de Lingedijk is dit jaar zijn aanlegplek.

Het volledige programma in Tricht.

Sinterklaas Rhenoy

Om 14.00 uur komt Sinterklaas aan op Lingedijk nummer 48 in Rhenoy. De rest van de middag is er een programma in De Betuwe Poort. 

Het volledige programma in Rhenoy.

Sinterklaas Meteren

In Meteren is het feest in het Dorpshuis. Tussen 13.00 - 17.00 uur wordt Sinterklaas feestelijk onthaald. 

Sinterklaas Maurik

Het Eiland van Maurik is de aankomstplek van de Sint voor Eck en Wiel en Maurik. zorg dat je om 13.30 uur klaarstaat.

Sinterklaas Ingen

Om 13.00 uur wordt Sinterklaas in Ingen ontvangen op het Burgemeester Hoftijzerplein. In Dorpshuis In de Gaard is het die middag feest vanaf 13.45 uur.

Sinterklaas Beusichem

De Sinterklaasintocht in Beusichem start om 13.00 uur bij het Veer. 

Sinterklaas Haaften

Om 14.00 uur komt Sinterklaas aan in de overnachtingshaven in Haaften. De Sint komt vervolgens om 14.30 uur aan bij de Burcht van Haeften.

Sinterklaas Varik

Sinterklaas komt om 12.45 uur aan bij de Bol in Varik. In Toevershof is het 's middags tijd voor het Sinterklaasfeest. 

Bekijk het hele programma in Varik.

Sinterklaas Est

In Est vindt de sinterklaasintocht 's avonds plaats. Om 18.45 is de Estse Sinterklaasfilm te bekijken in het Dorpshuis. Om 19.00 uur komt de Goedheiligman aan. 

Sinterklaas Opheusden

Rond 14.00 uur komt Sinterklaas aan bij de Veerpont Opheusden. De rest van de middag is er een programma in Verenigingsgebouw De Notenbalk. 

Bekijk het hele programma in Opheusden.

Dodewaard 

Om 14.00 uur komt de Goedheiligman aan op het Dorpsplein in Dodewaard. In het Dorpshuis is er de rest van de middag Pietencarnaval. Kom ook verkleed!

Bekijk het hele programma in Dodewaard.