Kom PUUR genieten in Appeltern

19 november 2018

Een boeiend binnen- en buitenprogramma bij De Tuinen van Appeltern van begin november tot en met 6 januari, met vaste en wisselende elementen. Geen grootschalig evenement, maar daarom niet minder sfeervol en boeiend! Bovendien, het is een GRATIS programma voor alle leeftijden.

PUUR is kijken, luisteren, proeven, shoppen, leren en genieten. We beginnen lekker intiem met activiteiten in sfeervol aangeklede binnenruimtes en leiden je vervolgens langs een verkorte tuinroute.


Tijdens Puur kun je denken aan:

-       12 lichtjesavonden waarbij we tot 21:00 uur open zijn. Honderden kaarsjes zullen tegelijk branden in onze accommodatie ‘De Glazen Kas’ en langs de PUUR Route, wat zorgt voor een behaagelijk en magisch gevoel. Het wordt een gezellig geheel met muziek en vuur;

-       Onze winkel die is ingericht met leuke kerstproducten;

-       Diverse exposities, die te bewonderen zijn in accommodatie ‘Onze Entree’. Onze bovenverdieping herken je niet meer terug. Was het er deze zomer nog leeg en kaal, is deze nu ingedeeld in verschillende toonkamers en sfeervol aangekleed;

-       Verschillende koren die komen optreden;

-       Een decoratiewedstrijd, waarvan alle deelnemers hun unieke creaties buiten hebben geëxposeerd;

-       Een pure speurtocht voor onze jonge bezoekers;

-       En nog veel meer verrassende en pure elementen!

Van november tot half januari is alles PUUR in Appeltern, een sfeervol winterprogramma met vaste en wisselende elementen. Tot eind november zijn we op maandag en dinsdag nog open, met uitzondering van 26 en 27 november. Vanaf december zijn we alle maandagen en dinsdagen tijdens Puur dicht. Ook op beide kerstdagen en nieuwjaarsdag zijn we gesloten. 

Neem een kijkje op de website https://appeltern.nl/nl/puur/voor meer informatie en kom gezellig langs!