Vroeg uit de veren voor paddenstoelen op landgoed Waardenburg en Neerijnen

09 oktober 2017

De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert op zondag 22 oktober een paddenstoelenwandeling op landgoed Waardenburg en Neerijnen voor iedereen die geen uitslaper is en kan genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft. 

Hij neemt u graag mee voor een twee uur durende wandeling over het landgoed Waardenburg en Neerijnen. De afwisselende plantengroei in het parkbos zorgt voor een bonte verzameling paddenstoelen. Op deze morgen gaat de boswachter, samen met u, naar ze op zoek. Hij kan u veel vertellen over de belangrijke rol van de paddenstoelen in het ecosysteem. Een goed begin van de dag!

Start: 10.00 uur op het parkeerterrein bij Het Stroomhuis Neerijnen, Van Pallandtweg 1, 4182 CA Neerijnen. Duur: ca. 2 uur. Deelname: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van GLK-pas. Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/evenementen. Informatie: Jan Taat, tel. 06 - 83 086 024 of Bert Vos, tel. 06 - 19 717