Appelpop 2015

08 september 2015

Aankomend weekend is het weer zover: Appelpop in Tiel! Appelpop is een gratis toegankelijk festival aan de Waalkade in Tiel. Het is uitgegroeid tot het grootste muziekfestival in zijn soort met internationale bekendheid. 

Elk tweede weekend van september is het voor veel bezoekers dé afsluiter van het festivalseizoen. Op vrijdag kun je vanaf 18.00 uur op het terrein terecht en kun je genieten van Dio, Dotan, Anouk, Kovacs, Yellow Claw, Blackstroke, Sue the night en Moke op het podium. Op zaterdag opent het terrein om 12.00 uur en zullen o.a. Douwe Bob, Waylon, Kenny B, Racoon, Kensington, Jett Rebel en Typhoon het podium betreden. 

Op het festival zijn drie podia aanwezig. Het hoofdpodium in de megatent, het Go-Tan podium (een groot open air podium mede mogelijk gemaakt door sponsor Go-Tan) en het McBlossom podium aan de andere kant van het terrein met McDonalds Tiel als sponsor.

Appelpop kenmerkt zich door de brede programmering van bands uit de top van de Nederlandse muziekindustrie, internationale acts, kwaliteit uit het popzalen-circuit en regionaal talent. Naast muziek is er ook elk jaar een festivalmarkt te vinden voor je aankopen van cd’s, t-shirts, zonnebrillen en andere leuke items.

Meer informatie over Appelpop kun je vinden op Appelpop.nl.