Inschrijving Parel van de Betuwe 2019 geopend

06 september 2018

De Parel van de Betuwe is op zoek naar beginnende bands, acts en singer/songwriters die uit de Betuwe komen. Regionale bands en acts kunnen zich t/m 31 december inschrijven om deel te nemen aan de editie van 2019.

 

Bands en acts uit elk denkbaar muziekgenre zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de wedstrijd. De Parel van de Betuwe is niet alleen een bandwedstrijd, maar ook dé manier om iets te leren van professionals uit de muziekwereld tijdens de kick-off dag.  

Natuurlijk valt er in deze competitie ook iets te winnen. De eerste, tweede en derde prijs bestaan uit een geldbedrag om de winnaars een financieel duwtje in de rug te geven. Ook is er een publieksprijs en een ‘Gouden Koffer’ te winnen. De ‘Gouden Koffer’ is een terugkerend onderdeel tijdens de voorrondes. Alle deelnemende bands spelen een cover van een artiest die gekozen wordt door het publiek. Op de facebookpagina van de Parel van de Betuwe kan het publiek tot 1 december haar stem uitbrengen voor de “Gouden Koffer”.

Meedoen? Inschrijven kan via het digitale inschrijfformulier op de website van de Parel van de Betuwe: www.parelvandebetuwe.nl