Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Vestingstad Zaltbommel

In de vestingstad Zaltbommel kunnen bezoekers rekenen op een flinke portie geschiedenis en cultuur. Het roemrijke verleden, de vele gezellige terrasjes en leuke eetadressen maken van Zaltbommel de uitverkoren plek voor een heerlijk dagje uit. 

Eén van de blikvangers van deze stad is de Sint Maartenskerk. Zowel de kerk als de toren is grotendeels gebouwd in de 15e eeuw. De kerk is regelmatig geopend voor bezichtiging. Enthousiaste gidsen leiden je graag rond, maar je kunt dit ook op eigen gelegenheid doen. In de zomermaanden kun je de toren beklimmen.

TRIP Bommelerwaard

Bij TRIP Bommelerwaard kun je terecht voor toeristische informatie over Zaltbommel en de gehele Bommelerwaard. TRIP Bommelerwaard organiseert stadswandelingen, cultuurarrangementen en meer.

Meer informatie

Fiets- en wandelroutes langs Zaltbommel

Beleef de Bommelerwaard

Ontdek de rijke geschiedenis en bijzondere bezienswaardigheden van de Bommelerwaard! Bezoek de binnenstad van Zaltbommel of bewonder de kastelen in de regio. Achteraf kunt u bij Van der Valk Zaltbommel terecht voor een hapje en een drankje.
Bekijk deze route

Gootspokenroute

Spot alle gootspookjes van de kunstenaar Joris Baudoin! De spoken hangen, zitten en liggen aan de dakgoten van circa dertig huizen in het centrum van Zaltbommel.
Bekijk deze route

Struinroute Zaltbommel-Vuren

Struin langs de uiterwaarden en ervaar het rivierenlandschap van de Bommelerwaard! Onderweg passeert u Slot Loevestein en Fort Vuren waar de historie tot leven komt.
Bekijk deze route

Uitgelicht in Zaltbommel

Schrijf je in voor de fruitalert!

Wanneer hangt er vers fruit aan de bomen? Zijn er al kersen te koop? En waar koop ik dit verse fruit? Schrijf je in voor de fruitalert! Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste informatie!

* verplicht veld