Prachtige fietstocht door het rivierenlandschap in de Betuwe.

In de Betuwe zijn talloze mogelijkheden om het goede landleven te ervaren. Ontdek met deze fietstocht een rivierenlandschap vol rust en ruimte en karakteristieke dorpjes waar gastvrijheid voorop staat.

Restaurant Herberg De Engel
Begin en eindig je fietsroute bij Herberg De Engel, winnaar van meerdere publieksprijzen. Geniet hier van ambachtelijk bereide gerechten, geïnspireerd op de seizoenen. Lekker eten in een ongedwongen sfeer. Eten bij 'De Engel' is een belevenis.

Fietsen door de Betuwe
Vanuit Herberg De Engel fiets je een rondje door de Betuwe. Wie aan de Betuwe denkt, ziet kleurrijke fruitboomgaarden vol bloesems, prachtige landgoederen en bruisende steden. Maar ook de rivieren vormen een belangrijk onderdeel van het decor. Geniet vanaf de dijken van rivieren de Rijn en Waal en ontdek waarom de Betuwe de fruittuin van Nederland is.

In de lente een heerlijke bloesemtocht en in de zomer genieten van zomers fruit.

Let op: in 2017 wordt er gefaseerd gewerkt aan de dijken ten zuiden van de (Neder)Rijn en Lek, vanaf Hagestein tot en met Opheusden. Er kan ter plaatse een omleidingsroute gelden. Voor meer en actuele informatie zie www.dijkverbeteringhop.nl

16
67
02
91
92
94
19
95
50
53
18
16

Routeinformatie

Aanbevolen start- en eindpunt

Herberg De Engel

Waalbandijk 102

6669 ME DODEWAARD

0488 411 280

Eigenschappen

Regio Betuwe
Thema's Water, Natuur
Lengte 25 km
Duur 1:40

Deze route wordt aangeboden door

Heeft u vragen of opmerkingen over deze route? Plaats hier uw feedback.

Tips voor onderweg

  • Herberg De Engel

    Restaurant

    Dodewaard