Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

700 jaar Culemborg vanuit kinderperspectief

3 KM 1,5 uur wandelen

Een stadswandeling langs tien historische plekken in de binnenstad van Culemborg, waarbij je via je smartphone of tablet met internet het verleden tot leven kan laten komen.

Er staan vanaf 2 juli kleurrijke palen door de binnenstad met een QR-code erop. Scan deze QR-code en laat je meenemen door Metje.

Metje is een meisje dat vroeger in de binnenstad woonde. Zij neemt jou mee langs tien bijzondere plekken en vertelt je verhalen door filmpjes, liedjes en toneelstukjes te laten zien en horen op je smartphone (neem je koptelefoon of oortjes dus mee!).

De wandeling is gemaakt door leerlingen en oud-leerlingen van O.R.S. Lek en Linge en is te wandelen van 2 juli tot en met 6 december 2018.

Deze wandeling is mogelijk gemaakt door steun van o.a. Elisabeth Weeshuis Museum, Culemborg700, Cultuurfonds Culemborg, Lek en Linge en Culemborg Klopt.


Lees meer
Startpunt Kasteeltuin Culemborg
Lange Meent 11
4101 BG Culemborg
Eindpunt Kasteeltuin Culemborg
Lange Meent 11
4101 BG Culemborg
Aangeboden door:
Delen:

Schrijf je in voor de fruitalert!

Wanneer hangt er vers fruit aan de bomen? Zijn er al kersen te koop? En waar koop ik dit verse fruit? Schrijf je in voor de fruitalert! Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste informatie!

* verplicht veld