Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Goilberdingerpad

15 KM 3 uur wandelen

De geschiedenis van de Nieuwe Hollandse Linie heeft ook in de buurt van Culemborg hier zijn sporen achter gelaten. Ontdek het prachtige buitengebied van Culemborg tijdens het wandelen van het klompenpad Goilberdingerpad.

Zo voert dit klompenpad onder meer langs Werk aan het Spoel en Fort Everdingen, die ieder hun eigen verhaal te vertellen hebben. De historische forten worden afgewisseld met weilanden en uiterwaarden, zoals de Goilberdingerwaard en de Armenboomgaard waar appels en peren geplukt kunnen worden.

De route is groen gemarkeerd in de vorm van een klomp in twee richtingen, zodat je de route zowel link- als rechtsom kunt wandelen.

Onverharde paden
Niet geschikt voor kinderwagens of rolstoelen. In geval van regen wordt waterdicht schoeisel aanbevolen.

Honden verboden
Het wandelpad loopt gedeeltelijk over particulier terrein, waar soms vee loopt. Om de dieren niet te verstoren en verspreiding van dierziekten te voorkomen zijn honden verboden.

Kijk voor actuele routeinformatie, folderverkooppunten en recensies van wandelaars op Klompenpaden.nl.


Lees meer
Startpunt Werk aan het Spoel
Goilberdingerdijk 40
Culemborg
Knooppunten
Eindpunt Werk aan het Spoel
Goilberdingerdijk 40
Culemborg
Aangeboden door:
Delen:

Download de Fruitalert app!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van wanneer je van het heerlijke fruit in Rivierenland kunt genieten? Download dan nu de app ‘Fruitalert’ in de App Store of in de Google Play Store. In deze app vind je alle informatie rondom de groei van het fruit.

logo app store iphone bloesemalert applogo play store bloesemalert app