Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Kloosterroute

5 KM 1 uur wandelen

Heerlijkheid Mariënwaerdt is een particulier landgoed van ruim 900 hectare, gelegen in een kom van de Linge. In de lente is de romantische bloesempracht van de appelbomen aan de Appeldijk een lust voor het oog.

Voor wandelaars en fietsers zijn er diverse fraaie wandelroutes uitgezet. Een beschrijving van de vier wandelroutes is voor € 1,50 te koop in de Landgoedwinkel waar ook alle biologische lekkernijen van het landgoed verkrijgbaar zijn.

Deze kloosterroute is ongeveer 5 kilometer lang en maakt deel uit van het wandelnetwerk Rivierenland, dat 1000 kilometer aan wandelroutes aan elkaar verbindt. Deze route kan daardoor eenvoudig gecombineerd worden met andere routes die over het landgoed lopen: de Stapelroute ( 2,5 km), de Molenroute (7,5 km), de Kooiroute (12,5 km) en de Kloosterroute (4,8 km).

Een absoluut hoogtepunt van de Kloosterroute is de prachtige notenlaan die elk jaargetijde zijn charme heeft.

Ontdek het Gelderse goud

Download hier het gratis wandelboekje van de Gelderse streken.


Lees meer
Startpunt De Stapelbakker
Oude Waag 21
Beesd
Eindpunt De Stapelbakker
Oude Waag 21
Beesd
Aangeboden door:
Delen:

Je voelt je thuis in Rivierenland!

Je vindt hier rust en ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

Belangrijk: Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus zijn de maatregelen in Nederland aangescherpt. Wij adviseren om de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende ondernemer voor actuele informatie.