Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Rhenoijsepad

14 KM 2,75 uur wandelen

Ontdek het rivierenlandschap rond de schilderachtige dorpen Rhenoy en Acquoy. Dit klompenpad voert de wandelaar door het stroomgebied van de Linge met grienden, relicten van de Hollandse Waterlinie en historische gebouwen. Maar ook langs de oude kades en dijken met zicht op de Linge. Klompen of laarzen aan, rugzak op en gaan!

Deze route is aangeven via een blauwe markering in de vorm van een klomp. Het Rhenoijse Pad is in twee richtingen gemarkeerd, zodat je de route zowel links- als rechtsom kunt wandelen. Je kunt de route verkorten tot 9 km. Dit staat op de kaart aangegeven en is onderweg gemarkeerd. Het is mogelijk om sommige Klompenpaden te combineren. Eventuele overstappunten zijn aangegeven op de kaart en ter plekke in het veld.

De route is niet geschikt voor kinderwagens of rolstoelen. Waterdicht en stevig schoeisel wordt aanbevolen. Honden zijn verboden op particuliere delen van het Klompenpad om verstoring van vee en wild te voorkomen. Dit is aangegeven op de Openstellingsborden die je aan het begin van het particuliere terrein vindt.

Voor meer informatie over deze en andere klompenpadroutes kijk op www.klompenpaden.nl of download de app! Je kunt de app hier downloaden voor iOS en hier voor Android.


Lees meer
Startpunt Cafetaria Lunchroom Route 88
Rhenoyseweg 11
4152 EK Rhenoy
Knooppunten
Eindpunt Cafetaria Lunchroom Route 88
Rhenoyseweg 11
4152 EK Rhenoy
Aangeboden door:
Delen:

Download de Fruitalert app!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van wanneer je van het heerlijke fruit in Rivierenland kunt genieten? Download dan nu de app ‘Fruitalert’ in de App Store of in de Google Play Store. In deze app vind je alle informatie rondom de groei van het fruit.

logo app store iphone bloesemalert applogo play store bloesemalert app