Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Vurensche Polderpad

15 KM 3 uur wandelen

Ervaar het buitengebied van de gemeente West Betuwe en wandel langs de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Ontdek de bijzondere landschappen langs twee verschillende rivieren.

Historische dijken en paden en een prachtig landschap; dat vind je in de uiterwaarden van de Waal en Linge. Klompen aan, rugzak op en gaan!

Het startpunt van het Vurensche Polderpad is de parkeerplaats ten zuiden van Fort Vuren. De route is voorzien van een rode markering in de vorm van een klomp. Hij is in twee richtingen gemarkeerd, zodat je de route zowel links- als rechtsom kunt wandelen.

Je kunt het Vurensche Polderpad combineren met het Rhenoijschepad. Overstappunten vind je op de officiële kaart en in het veld.

Voor actuele routeinformatie, wijzigingen, informatie over folderverkooppunten en recensies van wandelaars over deze route klik hier.

Voor meer informatie over deze en andere klompenpadroutes kijk op www.klompenpaden.nl of download de app! Je kunt de app hier downloaden voor IOS en hier voor Android.


Lees meer
Startpunt Fort Vuren
Waaldijk 29
Vuren
Knooppunten
Eindpunt Fort Vuren
Waaldijk 29
Vuren
Aangeboden door:
Delen:

Je voelt je thuis in Rivierenland!

Je vindt hier rust en ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

Belangrijk: Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus zijn de maatregelen in Nederland aangescherpt. Wij adviseren om de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende ondernemer voor actuele informatie.