Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Vurensche Polderpad

15 KM 3 uur wandelen

Ervaar het buitengebied van de gemeente Lingewaal en wandel langs de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Ontdek de bijzondere landschappen langs twee verschillende rivieren.

Historische dijken en paden en een prachtig landschap; dat vind je in de uiterwaarden van de Waal en Linge. Klompen aan, rugzak op en gaan!

Het startpunt van het Vurensche Polderpad is de parkeerplaats ten zuiden van Fort Vuren. De route is voorzien van een rode markering in de vorm van een klomp. Hij is in twee richtingen gemarkeerd, zodat je de route zowel links- als rechtsom kunt wandelen.

Je kunt het Vurensche Polderpad combineren met het Rhenoijschepad. Overstappunten vind je op de officiële kaart en in het veld.

Voor actuele routeinformatie, wijzigingen, informatie over folderverkooppunten en recenties van wandelaars over deze route klik hier.

Voor meer informatie over deze en andere klompenpadroutes kijk op www.klompenpaden.nl of download de app! Je kunt de app hier downloaden voor IOS en hier voor Android.


Lees meer
Startpunt Fort Vuren
Waaldijk 29
Vuren
Eindpunt Fort Vuren
Waaldijk 29
Vuren
Aangeboden door:
Delen:

Schrijf je in voor de fruitalert!

Wanneer hangt er vers fruit aan de bomen? Zijn er al kersen te koop? En waar koop ik dit verse fruit? Schrijf je in voor de fruitalert! Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste informatie!

* verplicht veld