Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Vurensche Polderpad

15 KM 3 uur wandelen

Ervaar het buitengebied van de gemeente West Betuwe en wandel langs de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Ontdek de bijzondere landschappen langs twee verschillende rivieren.

Historische dijken en paden en een prachtig landschap; dat vind je in de uiterwaarden van de Waal en Linge. Klompen aan, rugzak op en gaan!

Het startpunt van het Vurensche Polderpad is de parkeerplaats ten zuiden van Fort Vuren. De route is voorzien van een rode markering in de vorm van een klomp. Hij is in twee richtingen gemarkeerd, zodat je de route zowel links- als rechtsom kunt wandelen.

Je kunt het Vurensche Polderpad combineren met het Rhenoijschepad. Overstappunten vind je op de officiële kaart en in het veld.

Voor actuele routeinformatie, wijzigingen, informatie over folderverkooppunten en recensies van wandelaars over deze route klik hier.

Voor meer informatie over deze en andere klompenpadroutes kijk op www.klompenpaden.nl of download de app! Je kunt de app hier downloaden voor IOS en hier voor Android.


Lees meer
Startpunt Fort Vuren
Waaldijk 29
Vuren
Knooppunten
Eindpunt Fort Vuren
Waaldijk 29
Vuren
Aangeboden door:
Delen:

Download de Fruitalert app!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van wanneer je van het heerlijke fruit in Rivierenland kunt genieten? Download dan nu de app ‘Fruitalert’ in de App Store of in de Google Play Store. In deze app vind je alle informatie rondom de groei van het fruit.

logo app store iphone bloesemalert applogo play store bloesemalert app