Cultuur snuiven in Rivierenland

Hoe vaak je Rivierenland ook bezoekt, dit prachtige gebied blijft je verrassen. Of je nu komt voor de rust, om te fietsen, te shoppen of te wandelen: in Rivierenland kan het allemaal. Maar de Betuwe, Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal hebben meer te bieden. Door de rijke historie hebben allerlei verre voorouders hun sporen nagelaten. Van eeuwenoude landgoederen en buitenplaatsen tot oude vestingstadjes: soms lijkt het of de tijd heeft stilgestaan. Combineer het cultuur opsnuiven met een langer verblijf in de regio of culinair genieten onderweg. Wij geven je alvast een aantal leuke tips.

Cultuurtips

 • Kasteel Ammersoyen

  Kasteel Ammersoyen

  Kasteel of Landhuis

  Ammerzoden

 • Slot Loevestein

  Slot Loevestein

  Kasteel of Landhuis

  Poederoijen

 • GeoFort

  GeoFort

  Attractie

  Herwijnen

 • Flipje en Streekmuseum Tiel

  Flipje en Streekmuseum Tiel

  Museum

  Tiel

Stadswandeling met een gids door Zaltbommel of Buren

In Buren en in Zaltbommel worden stadswandelingen onder leiding van een enthousiaste gids georganiseerd. Zo kom je alles over de stad te weten en mis je zeker weten niets. Hartstikke leuk! Hier vind je meer informatie over wandelingen in Zaltbommel, en hier over wandelingen in Buren.

Cultuurarrangement Zaltbommel

Voor slechts 21 euro boek je bij TRIP Zaltbommel een cultuurarrangement met keuze uit onder andere een bezoek aan Stadskasteel Zaltbommel, Sint Maartenskerk en een stadswandeling. Er zijn vier varianten, waarbij je ook keus hebt uit vier lunchadressen.
Meer informatie