Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Valentijnsdag in Rivierenland

 

De meest romantische tijd van het jaar is weer aangebroken: Valentijnsdag komt er aan! Er is genoeg te beleven in Rivierenland. Van heerlijk ontspannen met z’n tweeën tot actief op pad met je geliefde, vrienden of familie. En heb je geen zin in Valentijnsdag? Ook dan kun je je prima vermaken in de regio: bezoek een Escaperoom, verken een leerzaam museum, of trek de natuur in en kom struinen langs de uiterwaarden. Hieronder vind je de leukste Valentijnsdagtips. Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten en evenementen in Rivierenland? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina. En heb je nog lang geen genoeg van alle romantiek? Blijf dan ook eens een nachtje slapen in een luxe hotel of sfeervolle Bed & Breakfast.

Blijf een nachtje slapen

Treed in de voetsporen van adel of royalty

Rivierenland staat vol met prachtige kastelen! Dankzij de rijke geschiedenis de regio vind je hier nog vele herinneringen aan een roemrijk verleden. Waan je voor een dag een beroemde bewoner of gast op een van de kastelen en ontdek alle geheimen van deze locaties. Wist je dat je op veel van deze locaties ook kunt trouwen? Doe tijdens Valentijnsdag vast wat inspiratie op! Of blijf een nachtje slapen in een van de unieke kamers op een kasteel of landgoed.

Geniet van romantische kastelen

Even geen romantiek?

Winter Wipeout

Geen zin in romantische uitjes, maar wil je gewoon met vrienden op pad? Dan hebben wij wel wat leuks voor je: chills, spills and a lot more Thrills! Say hi to Winter Wipeout: Door Knock, Hoop Run, Treadmill Doors en meer ... Alle obstacles op het land staan voor je klaar! Ideaal voor een ultiem uitje!
Meer info

Escaperoom

Je hebt een schuld opgebouwd. Kuylenburg is de enige plek waar jij vrij bent en je moet ervoor zorgen dat je de vrijstad Kuylenburg binnenkomt voordat de schuldeisers je te pakken hebben. Verkrijg de muntstukken om de poort te laten openen, schiet op de schuldeisers zijn al dichtbij!
Meer info

Bierproeverij

Het ultieme uitje om aan Valentijnsdag te ontkomen! Bezoek Fort Everdingen - een fort uit de 19e eeuw, dat deel uitmaakt van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Nu is er een bierbrouwerij met proeflokaal en camping gevestigd. Naast het brouwen van eigen speciaalbieren, zijn er ook rondleidingen door het fort.
Meer info

Culinair genieten

Wil jij deze Valentijnsdag jouw date volledig in de watten leggen, maar ben je niet zo’n keukenprins(es)? Wij helpen je graag! In de sfeervolle restaurants in de Betuwe, Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal staan diverse (chef)koks klaar om voor jou en je geliefde een heerlijk maal op tafel te zetten. Van culinaire hoogstandjes tot overheerlijke streekproducten, er is voor ieder wat wils.

Kies jouw favoriete restaurant

Alle Valentijnsdagactiviteiten

Wat zoek je?

Er zijn geen event die voldoen aan de instellingen.

Download de Fruitalert app!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van wanneer je van het heerlijke fruit in Rivierenland kunt genieten? Download dan nu de app ‘Fruitalert’ in de App Store of in de Google Play Store. In deze app vind je alle informatie rondom de groei van het fruit.

logo app store iphone bloesemalert applogo play store bloesemalert app