Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Betuwse wijnen

Betuwse wijnen behoren tot de beste wijnen van de lage landen. Je vindt hier dan ook veel wijngaarden waar heerlijke wijnen geproduceerd worden. We lichten ze voor je uit. Je kunt hier terecht voor rondleidingen, proeverijen en interessante workshops. Ook organiseren de wijngaarden diverse evenementen die het bezoeken waard zijn.

Wijngaard de Rijsakker

Het bourgondische Franse leven, met wijn als stralend middelpunt, was voor ons de aanleiding om zelf een wijngaard te starten. Nu telen we de mooiste druiven om daarmee heerlijke wijnen te maken. Maar het bourgondische leven is meer. Kom langs bij Wijngaard ‘De Rijsakker’, en proef het bourgondische leven zelf!

Meer informatie

Betuws Wijndomein

Het Betuws Wijndomein maakt met passie en vakmanschap wijnen en andere gastronomische producten van druiven. De druiven worden het hele seizoen nauwkeurig verzorgd en zijn met de hand geoogst. Er wordt veel waarde gehecht aan duurzaamheid tijdens het werk in en rondom de wijngaard.
Meer info

Wijngaard De Kruithof

Wat is er aangenamer dan mooie momenten met elkaar delen onder het genot van wijnen en spijzen. Bourgondisch genieten en het creëren van mooie ontmoetingen, gecombineerd met gastvrijheid en persoonlijke aandacht. Daar staat Wijngaard De Kruithof in Ophemert voor.
Meer info

Wijndomein Oude Waalstroom

In het prachtige rivierenlandschap van de Bommelerwaard, nabij Hurwenen, vind je Wijndomein Oude Waalstroom. In de wijngaard produceren wij, op een biologische, ambachtelijke en duurzame manier, onze kwaliteitswijnen van Nederlandse bodem.
Meer info

Herberg de Engel

Wat een uit de hand gelopen hobby allemaal kan veroorzaken… Wijnen nemen in “de Engel” een wel zeer bijzonder plaats in. Zo is deze wijngaard in Dodewaard de eerste wijngaard van de Betuwe, hebben de eigenaren diverse opleidingen gevolgd en natuurlijk duizenden wijnen geproefd. Kom tot rust in dit unieke stukje Nederland. “De Engel” is gelegen in het natuurgebied van de Hiense uiterwaarden, aan een dode arm van de Waal, de Strang genaamd.

Meer informatie

Download de Fruitalert app!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van wanneer je van het heerlijke fruit in Rivierenland kunt genieten? Download dan nu de app ‘Fruitalert’ in de App Store of in de Google Play Store. In deze app vind je alle informatie rondom de groei van het fruit.

logo app store iphone bloesemalert applogo play store bloesemalert app