Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

De leukste winteractiviteiten

 

Yes! Het is winter! Wist je dat er deze winter weer van alles te doen en te beleven is in Rivierenland? Van heerlijk ontspannen met z’n tweeën tot actief met het hele gezin. Dus trek je winterjas en handschoenen aan en trek eropuit. Al wandelend door de winterse polders, over dijken en door de karakteristieke dorpen en steden, verken je musea en prachtige kastelen en beleef je de leukste evenementen. Hieronder vind je de leukste wintertips. Wil je op de hoogte blijven van alle winterse activiteiten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief onderaan de pagina. Teveel voor één dag?

Blijf een nachtje slapen

Met het hele gezin

In Rivierenland vind je deze winter veel uitjes voor jong én oud! Of je nu wilt wandelen door de polder, over de dijken of langs de uiterwaarden of liever een museum of een heus (sprookjes)kasteel wilt bezoeken, er is genoeg te beleven. Bind je schaatsen onder en stap het ijs op bij een van de ijsbanen in de regio. Kan jij al een pirouette maken? Of ga je liever heel hard rondjes schaatsen? Op deze pagina vind je de leukste winterse activiteiten voor jong en oud. Wil je meer leuke binnenuitjes of, als de zon schijnt, lekker naar buiten?

Bekijk hier de leukste tips voor kids

Op ontdekking met Oma Maaike

Ontdek samen met oma Maaike het Elisabeth Weeshuis! Waar speelden de kinderen vroeger mee, wat werd er gegeten en waarom moet je op de slaapzaal zo zachtjes doen? Oma Maaike vertelt er graag van alles over.
Meer info

Winterwonderland excursie

Wie denkt dat bomen in de winter saai zijn, heeft het mis. Bomen kunnen er grillig, donker en soms een beetje eng uitzien. Maar je ziet ook de mooie vormen en prachtige kronen. Ontdek het tijdens de excursie!
Meer info

Banjer door de uiterwaarden

In de winter zijn de uiterwaarden een geweldige uitdaging om doorheen te banjeren. Durf jij over het smalle paadje langs het water te lopen? Wie kan er zonder natte voeten over de sloot springen? Welke speurneus lost alle opdrachten op?
Meer info

Culinair genieten

Wil je jezelf in de koude wintermaanden even lekker in de watten leggen? Kom dan naar één van de sfeervolle restaurants in de Betuwe, Bommelerwaard of Land van Maas en Waal. Hier staan diverse chefkoks voor je klaar om de lekkerste gerechten op tafel te zetten. Van culinaire hoogstandjes tot overheerlijke streekproducten en pannenkoeken eten met de kids, er is voor ieder wat wils.

Kies jouw favoriete restaurant

Nog meer winterse activiteiten

Download de Fruitalert app!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van wanneer je van het heerlijke fruit in Rivierenland kunt genieten? Download dan nu de app ‘Fruitalert’ in de App Store of in de Google Play Store. In deze app vind je alle informatie rondom de groei van het fruit.

logo app store iphone bloesemalert applogo play store bloesemalert app