Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Hier pluk je je eigen fruit!

Dat fruit heerlijk en ook nog eens gezond is hoeven we je natuurlijk niet meer uit te leggen. Je kunt heerlijk vers fruit kopen bij de landwinkels in de regio en bij fruitstalletjes langs de weg, maar wat is er nu leuker dan zelf je fruit plukken? Het zelf plukken van fruit wordt steeds populairder, en bij steeds meer locaties kan dat ook. Een leuk uitje!

Boomgaard d'n Kerkewaerdt

Hier kun je zelf kersen plukken gedurende het kersenseizoen. Je krijgt een mandje mee en als deze vol zit, kun je deze afrekenen bij de kassa. Dat wordt smullen! Dagelijks van 9.00 uur tot 19.00 uur.

Meer informatie

De Hoenderik

In de pluktuin kunt je vanaf half juni terecht om diverse soorten fruit te plukken zoals aardbeien, frambozen, bramen, rode bessen, pruimen, appels en peren.

Meer informatie

Kersenteeltbedrijf Fam. Hakkert

Hier kun je vanaf 22 juni tot eind juli zelf kersen plukken op deze tijden: maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 19:00 uur,
zondag van 11:00 tot 19:00 uur.

Meer informatie

Zelfplukboomgaard 't Straatje

Bij Zelfplukboomgaard ‘t Straatje is er echt van alles te doen! Allerlei verschillende activiteiten zoals: wie plukt de grootste appel, wedstrijd voor creatievelingen en workshops over het snoeien van fruitgewassen.

Meer informatie

Plukinstructie voor zelfplukkers

Hoe pluk je een appel? Bekijk hier een handige plukinstructie!

Alle locaties op een rij

Je voelt je thuis in Rivierenland!

Je vindt hier rust en ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

Belangrijk: Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus zijn de maatregelen in Nederland aangescherpt. Wij adviseren om de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende ondernemer voor actuele informatie.