Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Rivierenland

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Zomervakantie vier je in Rivierenland

Heb jij nog geen plannen deze zomer? Of misschien was je wel van plan om naar het buitenland te gaan maar zijn deze plannen nu gewijzigd door het Coronavirus. Maar wees vooral niet getreurd: er is genoeg moois in Rivierenland te ontdekken. Houd jij van waterrecreatie? Of wil je graag op een mooie camping overnachten? Hieronder een aantal leuke tips om jouw zomervakantie mee te vullen!

Mis je nog iets op deze pagina? Laat het ons dan weten via info@rivierenland.nl.

Bekijk hieronder het actuele weer

Waterrecreatiegebieden

Met kids op stap

Holland Evenementen Groep

Ben jij op zoek naar een uitje dat een 'wow'-gevoel achterlaat? Bij Holland evenementen Groep vind je een breed aanbod van activiteiten, zoals een Wipeout circuit of een ritje met een Tuktuk!
Meer info

Kanoën

Ga op ontdekkingstocht over de Linge per kano! Kanoën is voor iedereen toegankelijk; ervaren of onervaren. Zo kan jong en oud genieten van een sportief dagje op het water.
Meer info

Kasteel Ammersoyen

Kasteel Ammersoyen is een middeleeuws kasteel met vier torens, een imposante ridderzaal en een gracht. Vergaap je binnen aan de schatkisten, plonsplees en de vele spannende luikjes en trappen.
Meer info

Tip: ‘Buiten Speuren & Spelen tocht’ bij Kasteel Ammersoyen

Eerst ga je het kasteel in en kom je langs alle mooie plekken van Ammersoyen. Vergaap je aan alle spannende deurtjes, luikjes en schatkisten, beklim de muurtrappen en neem zeker ook een kijkje in de kerker! Daarna ga je naar buiten om de Speuren & Spelen tocht te starten op de binnenplaats. Tijdens de wandeling om het kasteel doe je alle opdrachten. Zo ontdek je het hele kasteelterrein en kom je van alles te weten.

De Buiten Speuren & Spelen tocht is leuk om te doen met het hele gezin en een goede manier om het kasteelbezoek te verlengen.

Meer informatie

Kom lekker kamperen

Tijd voor pannenkoeken!

Mooie fietsroutes

Maos en Waolse Fruitroute

Het mooie Land van Maas en Waal is een oase van rust. Prachtig groen en idyllische dijkhuisjes bepalen het beeld van dit stukje Rivierenland. In de zomer schittert de zon schilderachtig op het water van de rivieren.
Meer informatie

Midden-Betuweroute

Met deze gevarieerde, 48 kilometer lange fietsroute, verken je de Midden-Betuwe, het gebied tussen de Waal en de Nederrijn. Je fietst door rustige natuur en langs lieflijke dorpjes als Lienden, Kesteren en Ochten. Geniet van de dijken, uiterwaarden, rivieren en boomgaarden!
Meer informatie

Grote Rivierenroute

De Grote Rivierenroute combineert het beste van Rivierenland en brengt natuur en cultuur samen. De route begint bij TOP De Gouden Molen en loopt onder meer langs recreatiegebied De Zandmeren in Kerkdriel. Een paradijs voor watersporters met een eigen jachthaven en tal van leuke restaurantjes.
Meer informatie

In de agenda...

Download de Fruitalert app!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van wanneer je van het heerlijke fruit in Rivierenland kunt genieten? Download dan nu de app ‘Fruitalert’ in de App Store of in de Google Play Store. In deze app vind je alle informatie rondom de groei van het fruit.

logo app store iphone bloesemalert applogo play store bloesemalert app